Veranda tuin

Om dat heerlijke vakantiegevoel in uw tuin te krijgen, is het plaatsen van een veranda / overkapping ideaal. Hiermee heeft u altijd een fijne beschutte en overdekte plek om buiten te kunnen genieten. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van een veranda tuin.

U kunt de veranda tegen de woning plaatsen maar bijvoorbeeld ook achter in de tuin. Met een blokhut met veranda kunt u twee vliegen in 1 klap slaan. Waar de keuze ook op mag vallen, bij tuindomein vind u altijd een een prachtige (goedkope) veranda van topkwaliteit!

Als u op zoek bent naar een goede prijs-kwaliteitsverhouding en de mogelijkheid om een volledig op maat gemaakt ontwerp aan te passen of zelfs te creƫren, zoek dan niet verder. Met Woodpro is alles mogelijk!

Enkele voordelen die u van ons kunt verwachten, zijn:

Bouwsystemen van topkwaliteit
Gratis plinten voor binnenvloeren
Speciaal gemaakte tekeningen voor uw blokhut, garage of prieel
Uw Woodpro product wordt door ons bij u thuis afgeleverd (m.u.v. de eilanden)
Eenvoudige montage, mede dankzij de meegeleverde eenvoudige instructies
Een garantie van 5 jaar op fabricage- of constructiefouten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *