Rolstoel kopen

Ben u op zoek naar een rolstoel? Uwzorgshop.nl is de aanbieder in rolstoelen. Uwzorgshop.nl biedt een ruim assortiment van verschillende soorten rolstoelen. Zo bieden wij onder andere opvouwbare rolstoelen, inklapbare rolstoelen, handbewogen rolstoelen, duwrolstoelen, lichtgewicht rolstoelen, kinder rolstoelen, rolstoelen XL en rolstoel accessoires.

Hierdoor hebben wij voor bijna iedere situatie een geschikte rolstoel. Om zelf een goede keuze te maken bij het kopen van een rolstoel, zijn er een aantal punten waar u op moet letten. Is de rolstoel makkelijk inklapbaar, moet de rolstoel lichtgewicht zijn, past hij in de auto of heeft u een rolstoel met grote of juist kleine achterwielen nodig. Deze punten worden onderaan de pagina besproken. Zodat u een rolstoel koopt welke aan uw wensen voldoet.

Lichtgewicht rolstoel

Een lichtgewicht rolstoel is gemaakt van hoogwaardige lichte materialen zoals aluminium. Hierdoor hebben deze rolstoelen een gewicht onder de 17 kg, maar wordt er niet ingeleverd op de kwaliteit. Door het lichte gewicht van deze rolstoelen, zijn ze makkelijk mee te nemen met bijvoorbeeld de auto. Maar ook tijdens het gebruik zijn ze een stuk lichter.

Er zijn veel verschillende soorten lichtgewicht rolstoelen verkrijgbaar. Wanneer u bijvoorbeeld op reis gaat met het vliegtuig, is een rolstoel voor op de luchthaven geen overbodige luxe. Dan bent u natuurlijk wel op zoek naar een licht model welke u makkelijk en compact mee kunt nemen.

Rolstoel kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *